Üdvözlöm honlapomon

Veroczki Barbara fényképész

Fényképészet

Kiadványszerkesztés

Kapcsolat

06-30/471-55-63

 

info@veroczkifoto.hu

 

Tablófotózás

Legjobb ár érték arány érdekében töltsétek ki tablófotózás árajánlatkérőt hogy csak az legyen a csomag árban amire tényleg szükségetek van.

 

Általános-, középiskolai- és felsőoktatási intézmények részére kínálunk sokoldalú szolgáltatást az egyéni, csoportképek és tablófotózáson át a tablók szerkesztésétől a kivitelezésükig. Vállaljuk iskolai rendezvények megörökítését az egész tanévben.

Újdonság

CSAK TABLÓ CSOMAG: nincsen alapdíj csak a tabló elkészítésének díja, ami egy osztályra nézve 45.000Ft, ez magába foglalja következőket 70x100cm-es tabló szerkesztése és lenagyíttatása (keret és üveg nélkül). Természetesen a diákok és a tanárok fotózása is hozzá tartozik. A nyers képekből tudjátok kiválasztani a tablóra szánt képet amit webgalérián tudtok megnézni, ha tetszik a fotó akkor fentebb letölthető árajánlatban található utánrendelési árakon rendelhetők fényképek.

ISKOLAI TABLÓFOTÓZÁS: az adott iskolában történik (bárhol az országban), talán ez a legkényelmesebb a diákok és a tanárok számára. A fényképezés időtartama 2-4 óra, ami az osztály létszámától függ. Ilyenkor műtermünk átköltözik az iskolába. Igény szerinti képmennyiség többszörösét fotózzuk, hogy legyen lehetőség a válogatásra.

 

A tablófotózást modern digitális technikával végezzük (Nikon digitális fényképezőgépek, , Hensel professzionális műtermi vakuk, különböző hátterek és kellékek.), a képek a helyszínen ellenőrizhetők, a rendelést viszont nem kell leadni azonnal. A fotózást követő pár napon belül készítünk a nyers képekből egy jelszavas galériát, amit a honlapon lehet elérni. Igény esetén a nyers képeket indexkép formájában is át tudjuk adni, azok számára akik internettel nem rendelkeznek így ők is ki tudják választani a legjobb képüket.

Lehetőség van tablófotózásnál csak DIGITÁLIS állomány átadására is, ez a választás költség kímélő a szülőkre nézve.

Így mindenki saját maga nyomtathatja illetve hívathatja elő a kívánt mennyiségű és méretű tablóképeket.

Gyakori kérés, hogy egyéni képek is készüljenek (portrék, vagy egész alakos képek), illetve lehetőség van kisebb csoportképek készítésére is a legjobb barátokkal. Természetesen előzetes egyeztetés alapján egyéni igényeket is meg lehet fogalmazni!