Üdvözlöm honlapomon

Veroczki Barbara fényképész

Fényképészet

Kiadványszerkesztés

Kapcsolat

06-30/471-55-63

 

info@veroczkifoto.hu

 

Slideshow készítés

Mindenki szeretné élete legszebb pillanatait megörökíteni, majd újra és újra átélni. A diplomaosztóját, esküvőjét, gyermeke első lépéseit, születésnapokat, szilveszteri mulatságokat, nyaralásokat, számtalan megismételhetetlen eseményt. Ennek egy teljesen új módját kínálja a Slideshow, mely nem más, mint saját dia, negatív vagy fényképeiből (analóg vagy digitális), zenei aláfestés, és videóeffektek felhasználásával készített film. 

Ajándék minden alkalomra!

A saját fotóiból készített emlékfilm garantáltan egyedi, és a modern digitális technikának köszönhetően, egy életre szóló emlék lesz. Ha nincs ideje az ajándékon gondolkodni, vagy elmenni vásárolni, akár irodájából vagy otthonról is elintézheti, megrendelheti az emlékfilmet interneten (e-mail) keresztül segítségünkkel! Ajándéknak kitűnő, hiszen igazán egyedi, személyre szabott meglepetés ez minden alkalomra. Legyen: születésnap, névnap, Valentin nap, eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, ballagás, diplomaosztó, Karácsony, Húsvét, keresztelő vagy bármilyen más esemény. Egy személyes, szívhez szóló ajándék gyakran sokkal jobban kisegít, mint egy használhatatlan, drága meglepetés. Amennyiben kérdése merülne fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket megadott telefonszámon, vagy e-mail címen.

A megrendelés menete:

Képek leadása

A képek a kisfilmben olyan sorrendben fognak szerepelni, ahogy Ön az adathordozón leadta vagy személyesen egyeztette.

Papírkép esetén: ahogy annak hátulján sorrendben megszámozta.

Digitális képek esetén: javasoljuk, hogy a fájlok elnevezésében szerepeljen a számozás, (pl.: Eskuvo_1.jpg; Eskuvo_2.jpg; Eskuvo_3.jpg stb.).

Kérjük a képeket egyértelműen megszámozva leadni, akár digitális, akár papírképről van szó! Ez fontos Önnek, mert így biztosan azt kapja, amit megálmodott, az emlékei az Ön elképzelései szerint rekonstruálódnak majd. A zenei aláfestést biztosíthatja Ön is vagy ránk is bízhatja.

A leadáshoz szükség esetén ftp elérhetőséget biztosítunk.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjen árajánlatot:

 

 

Tekintse meg referenciáimat: