Üdvözlöm honlapomon

Veroczki Barbara fényképész

Fényképészet

Kiadványszerkesztés

Kapcsolat

06-30/471-55-63

 

info@veroczkifoto.hu

 

Rendezvény fotózás

Rendezvény fotózás

Meggyőződésem szerint a fotók jelentősen erősítik a céges rendezvények hatását. Segítségükkel a résztvevők bármikor felidézhetik és megoszthatják a rendezvénnyel kapcsolatos élményeiket.

Fontos szempont, hogy az esemény megismételhetetlen, ezért nagy jelentősége van a rendezvény előtti egyeztetésnek. A rendezvényt megelőzően, pontosan rögzítjük az események menetét, így nem maradhatunk le semmilyen fontos pillanatról.

Több fotós szolgáltatására is van lehetőség, ha a megrendelő igényli, illetve a rendezvény nagysága indokolttá teszi.

A rendezvény fotókat az utómunkálatok elvégzése után, DVD lemezre írva, és-vagy papírkép formájában, a DVD lemezt egyénileg megtervezett, elkészített borítóval és lemezfelülettel adjuk át.

Lehetőség van a rendezvény fotókból egyedi fotókönyv elkészítésére is.

A rendezvény fotókból igény szerint fotókönyv, webgaléria is készülhet (jelszavas vagy jelszó nélküli), így a fotók könnyen megtekinthetők.

Céges rendezvények, tréningek, megnyitó ünnepségek, konferenciák, sportesemények, szabadtéri rendezvények, szakmai kiállítások, vásárok, termékbemutatók, iskolai rendezvények, osztálytalálkozók fotózása.

Az árat meghatározzák a fotózási helyszínek, az elkészítendő anyag mennyisége valamint az Ön igényei. Árajánlatot személyes vagy telefonos egyeztetés alapján a 06-30/471-55-63-as számon, de az online árajánlatkérőn keresztül ide kattintva, az adott esemény ismeretében és az egyéni igények figyelembevételével tudok adni. A rendezvény képi anyagát az utómunkálatok elvégzése után megbeszélteknek megfelelően papírkép, illetve DVD lemezre írva, egyénileg megtervezett, borítóval és nyomtatott lemezfelülettel adjuk át. Fotókönyv elkészítésére is van lehetőség.

 

Helyszíni képnyomtatás:

Lehetőség van rendezvényen készített fotók helyszínen történő készítésére, amiket a résztvevők haza tudnak vinni. A képeket még egyedibbé lehet tenni, ha fotókat szöveggel, és/vagy logóval kérik. A résztvevők, vendégek a digitális felvételek megtekintése után kiválaszthatják, hogy melyik fotóból szeretnének kézzelfogható papírképet. Képeinket akár a helyszínen (csak zárt térben) felállított műteremben is elkészítjük a kívánalmaknak megfelelően.

Az átadásra két lehetőséget kínálunk:

  1. előre megbeszélt darabszámot készítjük el, amit a megrendelő fizet, így a vendégek, résztvevők ingyen vihetik a képeket.
  2. mi értékesítjük a saját standunkon, ebben az esetben a képek térítés ellenében vehetők át.

A helyszíni papírkép készítést, mint exkluzív szolgáltatást kínáljuk, de természetesen a szokásos rendezvényfényképezést is vállaljuk. A képeket DVD lemezre írva, megtervezett, elkészített borítóval és lemezfelülettel adjuk át.