Üdvözlöm honlapomon

Veroczki Barbara fényképész

Fényképészet

Kiadványszerkesztés

Kapcsolat

06-30/471-55-63

 

info@veroczkifoto.hu

 

Fine Art Album készítés

Esküvőre, Gyermekeinkről, Családunkról, Születésnapra, Keresztelőre...

Az elkészült fotók, legyen az esküvő, gyermekfotó vagy családi fotók méltó helyük egy albumban van, egy Fine Art albumban. Fine Art Fotókönyv napjaink modern digitális világában elérhető legjobb minőséget képviselő fotó albumja, professzionális kivitelezésben és prémium minőségben készülnek. Mind egyedi darabok. Esküvői fotókból elkészített Fine Art album kiváló ajándékként szolgálhat mind a pároknak, szüleiknek, nagyszüleiknek és nem utolsó sorban rokonaiknak.

Fine Art fotókönyv vagy album képei egyedi grafikai tervezés után levilágítással készülnek, mint a fényképek azzal a különbséggel, hogy egy hordozóra kasírozzák. Maga a Fine Art album, pedig kézi munkával és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Fine Art album különböző méretben, kemény borítója több fajta anyagból készülhet (eredeti olasz bőr, eco bőr, vászon, különböző Art anyagok). Álló, fekvő vagy négyzet formátum közül lehet választani, különféle fotópapírral (pl.: fényes, matt, Kodak METALLIC) és eltérő lapszámmal készülhetnek.

Technikai adatok:
Fine Art Album méretei következők lehetnek (méretek cm-ben vannak megadva):
15x20, 20x20, 20x30, 30x30, 30x40

Oldalszáma:  10,15, 20, 25, 30 oldal lehetséges